Waaghalzen springen van Space Shot

#Hardgaan logo PNG

Dat men kan #Hardgaan in de attracties van Walibi Holland was algemeen bekend. Sinds de slogan in 2014 gepresenteerd werd doet het park alles om spectaculaire #Hardgaan stunts uit te halen met bekende Nederlanders, waaronder bekende YouTubers. Hoe gekker hoe beter. Vandaag presenteerde YouTuber Gekke Markie een extreme stunt: springen van de Space Shot in Walibi Holland.

Met selfiestick
Compleet bewapend met selfiestick stapten de waaghalzen op het platform boven de zitjes van de bijna 60 meter hoge Space Shot om vervolgens een rope jump te maken. Enkel een dunne lijn en een harnas zorgden er voor dat men niet te pletter sloeg op de grond. Drones filmden het geheel terwijl de waaghalzen naar beneden zoefden langs de rope. Erg gedurfd. Toch is dit niet de eerste stunt die de slogan #Hardgaan van Walibi Holland gepromoot heeft.

Handstanden op de El Condor
Zo werden bekende Nederlanders ingezet in Haunted Houses tijdens de Halloween Fright Nights van 2014. Ook werd het seizoen van 2015 geopend door bekende YouTubers, onder het genot van een parachutesprong en een bungeejump. En een de freerunners van Smoare besloten om de attracties van Walibi Holland als speeltoestellen te gebruiken en er op te klauteren. Handstanden bovenop de 31 meter hoge El Condor waren voor hen heel gewoon. Bekijk dat filmpje hier.