Walibi Holland introduceert uniek vriendenabonnement

Walibi HollandYoung adults gaan het liefst met elkaar naar een pretpark. Wanneer zij nu met minimaal 3 vrienden tegelijk een abonnement aanschaffen, betalen zij een speciale prijs voor de ‘Walibi Friends Pas’. Een unieke actie. Geen enkel ander pretpark richt zich zo duidelijk op jongeren en hun vrienden in de verkoop van abonnementen. Walibi Holland richt zich op young adults en weet dat de daredevils uit deze groep graag met vrienden de uitdagingen van snelle achtbanen en enge attracties aangaan. De wat rustigere personen uit zo’n vriendengroep willen het liefst samen op de rest wachten. Ze gaan niet zo snel alleen naar het pretpark. Hier speelt Walibi Holland goed op in met de Walibi Friends pas.

Vriendenvoordeel met vriendenabonnement

De prijs voor een Walibi Friends Pas is € 69,95, waar een abonnement normaal € 79,95 kost. Een abonnement is het hele seizoen 2017 (van 14 april tot en met 29 oktober 2017) geldig. Het kan alleen online worden gekocht met minimaal 3 vrienden tegelijk. Met de pas hebben abonneehouders ook nog eens toegang tot alle evenementen in Walibi Holland. Inclusief de zomeravonden tot 23:00 uur en Halloween Fright Nights.

Actieperiode met extra korting

Walibi Holland introduceert deze unieke pas echter ook nog met een actieperiode. Vanaf 1 tot en met 31 maart 2017 kan ieder abonnement met 10% korting via de website worden gekocht. De Walibi Friends Pas wordt daarmee € 62,95 en het individuele abonnement € 71,95.

Extra korting op andere parken

Walibi Holland is onderdeel van het Franse Compagnie des Alpes. Daardoor kan iedereen met een abonnement van korting genieten voor een bezoek aan andere parken van Compagnie des Alpes. Denk aan Walibi Rhône Alpes (Frankrijk), Parc Asterix (Frankrijk), Walibi België en Bellewaerde in België.