Walibi Holland weer geopend voor een heel seizoen #HARDGAAN

Walibi Holland Hardgaan30 maart 2019 om 10.00 uur opent Walibi Holland voor het eerst dit seizoen haar poorten. Afgelopen winter is er hard gewerkt aan onder andere een vernieuwde Main Street en de nieuwe #HARDGAAN campagne. In de aanloop naar de opening hebben verschillende social influencers hun volgers uitgenodigd om aanstaande vrijdag naar Walibi Holland te komen. Vanaf 13.00 uur is er een Meet en Greet met de social influencers Quinsding en Jessie Maya op het plein bij Haciënda. Aansluitend mogen enkele fans zich klaarmaken voor een ritje in de achtbaan samen met de influencers.

#HARDGAAN

Afgelopen week is Walibi Holland zowel via radio als televisie gestart met de nieuwe campagne. Met het gebruik van de slogan #HARDGAAN gaat Walibi Holland verder met de succesvolle campagne die werd gestart in 2014. De verschillende thrillrides in het park spelen de hoofdrol in alle communicatieuitingen. Walibi Holland is dit seizoen geopend van 30 maart tot en met 28 oktober. Tijdens het hoogseizoen zijn er weer diverse evenementen zoals onder andere #LEKKERGAAN waarbij het park geopend is tot 23.00 uur.

Festivalization

Met de opening van de poorten wordt ook de compleet vernieuwde Main Street voor het eerst geopend voor alle gasten. De vernieuwing van de Main Street is de aftrap van een meerjarig Festivalizationproject waarmee de complete thematisering van Walibi Holland wordt aangepast. Directrice Mascha van Till geeft aan dat de nieuwe thematisering de verwachtingen van de doelgroep gaat overtreffen. “We zijn altijd bezig met verbeteringen en het aantrekkelijker maken van het park. De festival look & feel van de nieuwe Main Street is een combinatie van bonte gevels, grote letters en felle kleuren dat er heel gaaf uitziet.”. Op enkele andere locaties in het park loopt Walibi Holland alvast vooruit op Festivalization. Zo is dit seizoen het nieuwe restaurant Cock-a-Doodle-Doo geopend en is naast Lost Gravity ruimte gemaakt voor de Zero-Zone Shop.