Walibi wint award voor beste thrill-park in Nederland

Walibi Holland logo rechthoek PNGTijdens de 6e editie van de Diamond ThemePark Awards heeft Walibi Holland maar liefst 2 awards in de wacht gesleept. De 1e in de categorie ‘Beste Thrill-park’ en de 2e in de categorie: ‘Beste Halloween’.

Diamond ThemePark Awards

De Diamond ThemePark Awards is een verkiezing van attractieparken en dierentuinen. In verschillende categorieën worden de parken beoordeeld. Aan de hand van een publieke stemcampagne én de mening van een vakjury gaat men op zoek naar de beste parken, attracties en dierenverblijven. Afgelopen jaar brachten nabij de 45.000 mensen hun stem uit op hun favoriete park(onderdelen). De winnaars werden vandaag bekend gemaakt tijdens een speciaal uitreikingsevenement in Walibi Holland. Het attractiepark zelf werd maar liefst 9 keer genomineerd.

Walibi Holland

Walibi Holland is dit seizoen van 24 maart tot 30 oktober open. Naast de nieuwe achtbaan Lost Gravity, een experience die je geprobeerd moet hebben, staan er ook weer verschillende festivals gepland die een bezoek aan het attractiepark een extra dimensie geven. In de zomermaanden staan onder andere Out of Control en het zomerfestival Summer Vibez op het programma. In oktober vindt het beruchte Halloween Fright Nights weer plaats. Check voor de exacte openingstijden www.walibi.nl