Fans naar Out Of Control in Walibi Holland voor StukTV en B-Brave

Out of ControlAfgelopen zaterdag was Walibi Holland het podium voor een heel gaaf feest. Artiesten zoals B-Brave, StukTV, Monica Geuze, Ronnie Flex, Manuel en Geza en Jebroer lieten het publiek #hardgaan op de beats die door de speakers knalden. Uren van te voren zaten er al tientallen meiden voor het podium. Het wachten was op de vijf populaire mannen van B-Brave. Zij trapten om 15:00 uur deze vijfde Out of Control af.

DJ-contest

Na een half uur was het de eer aan maar liefst twee winnaars van Walibi’s eigen DJ-contest. Quincy Wilson en het duo Martin Dhamen en Mick Roxx wisten de gillende meiden voor het podium te houden en deden het fantastisch. Bianca Leemrijse, hoofd Entertainment Walibi Holland oordeelde over de DJ’s: ‘Opkomend talent? Laat het opkomend maar weg. Ze zijn enthousiast én goed. Wij zijn dik tevreden over wat ze hier laten zien. Terechte winnaars!’

Opruimploeg

Na de contest winnaars deden KD Soundsystem, SFB en Monica Geuze er een schepje bovenop. StukTV rockten op Mainstage terwijl er megagrote opblaasfiguren het publiek in werden gegooid. Ronnie Flex startte zijn show met 30 seconden keihard vuurwerk. Manuel en Geza zweepten met name de dames in het publiek (alweer) op en Jebroer sloot af met een gigantische paper-mess. De opruimploeg is nog wel even bezig geweest, maar hey… het was een DIK feest!

Summer Vibez

Walibi Holland Walibi Holland is dit seizoen van 24 maart tot 30 oktober open. Vanaf 11 juli kun je tot 20:00 uur in alle achtbanen, waaronder de nieuwste: Lost Gravity. Wil je nóg langer #hardgaan? In juli en augustus vinden de Summer Vibez avonden plaats (20 en 27 juli, 3, 10 en 17 augustus) en is het park geopend tot 23:00 uur.