Kaartverkoop Halloween Fright Nights 2015 gestart

Halloween Fright NightsVandaag is Walibi Holland gestart met de kaartverkoop voor het populaire evenement Halloween Fright Nights. Tickets moeten aangeschaft worden via de speciale website Frightnights.nl. Abonnementhouders hoeven geen apart toegangsticket aan te schaffen. De Halloween Fright Nights 2015 vinden plaats op 10, 11, 16, 17, 18, 23, 24, 25, 30 en 31 oktober en nog op 1 november. Het park is op deze genoemde data geopend tot 23:00 uur. Tickets voor Halloween Fright Nights 2015 zijn alleen online verkrijgbaar. Er vindt geen kassaverkoop plaats en alle kassa’s zijn tijdens Halloween Fright Nights gesloten. Let op: reguliere tickets van Walibi Holland zijn niet geldig op alle Halloween Fright Nights dagen. Bekijk hieronder alle prijzen: van ticket tot R.I.P. Pass.

Losse tickets en groepstickets

Los ticket: € 36,- per persoon
Groep van 11 t/m 20 personen: € 29,- per persoon
Groepen groter dan 21 personen: € 27,50 per persoon
R.I.P. Deal: € 107,50 per persoon (bestaat uit toegang HFN, een R.I.P. Pass met 1x toegang tot alle vier de Haunted Houses zonder te wachten en het Halloween Buffet)

Tickets Haunted Houses

R.I.P. Pass: € 47,50 per persoon (1x toegang tot alle vier de Haunted Houses zonder te wachten)
Haunted House bundel: € 20,- per persoon (1x toegang tot alle vier de Haunted Houses metwachttijd)
Los toegangskaartje voor een Haunted House: € 5,50 per persoon

Overige tickets

Halloween Buffet: € 29,95 per persoon (geeft geen toegang tot de HFN, los HFN ticket vereist, bekijk hier het menu)
Eddie gadget: € 4,95 (er ligt een speciale Eddie haarband voor je klaar bij aankomst in het park)

De Haunted Houses

Dit jaar zijn er tijdens de HFN’s 4 verschillende Haunted Houses. Als eerste is er Haunted Holidays: de tijd dat je Sinterklaas en Kerst associeerde met fun en gezelligheid is na een bezoek aan dit Haunted House voorgoed voorbij. Jouw feestdagen zullen nooit meer hetzelfde zijn na Halloween. Het tweede Haunted House is Jefferson Manor: dit is een groot, verlaten landhuis. Jaren geleden is hier de familie Jefferson op mysterieuze wijze overleden. Als je de geruchten moet geloven, riepen de Jeffersons geesten op. Kloppen deze geruchten en is dit de familie fataal geworden? Het derde Haunted House is Psychoshock: in dit lab wordt onderzoek gedaan naar angst. Voor bizarre experimenten zoekt Professor Mortis voortdurend verse proefpersonen. Wees dus gewaarschuwd als je Psychoshock binnengaat! De laatste Haunted House is The Villa: altijd al de hoofdrol in een horrorfilm willen spelen? Audities zijn hier tijdens Halloween niet nodig. Betreed The Villa en je belandt in een Hollywood hel!

De Scarezones

Dit jaar zijn er tijdens de HFN’s maar liefst 7 verschillende Scarezones in het park! Als eerste is er Campsite of Carnage waar de Rednecks camping ‘Sunshine’ overnemen. Waag het niet om op hun terrein te komen tijdens Halloween want elke stap kan je laatste zijn. Een andere Scarezone is Game Over, waar spookachtige gamepersonages ronddolen. In de zone Hell Fire betreed de vurige diepte van de hel. De duivel en zijn handlangers heersen hier over hun slachtoffers met harde hand. In de zone Quarantaine sta je oog in oog met bloeddorstige zombies en bij Scarecrows word je opgejaagd door bloeddorstige vogelverschrikkers. En Eddie de Clown werkte al jaren in het diepste geheim aan zijn eigen moordlustige handlangers. Mét succes. Ze zijn groter, bloeddorstiger en machtiger dan ooit. Kijk daarom tijdens Halloween Fright Nights uit voor de zone Things. De laatste en nieuwste zone is Twisted waar alles draait om het machtsspel tussen strenge meesteressen en hun slaven. Zweepslagen, lak, leer en bondage, het gaat er ruig aan toe aldus de website van HFN.

Show

Ook is er dit jaar weer een horrorshow te zien tijdens HFN met daarin niemand minder dan Eddie de Clown. Eddie wil dit jaar vermaakt worden. Vanuit zijn troon kijkt hij toe hoe de sexy meesteres de grootste freaks het podium op sleurt. De freaks halen smerige, halsbrekende en bizarre stunts uit om de horrorclown tevreden te stellen. Deze show zal naar alle waarschijnlijkheid uitgevoerd worden op het grote podium onderaan het reuzenrad.

Eddie de Clown